Το θεατράκι

         Η καρδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΣΠΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ & ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ – «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» χτυπά στην Πλάκα (Τριπόδων 30), στην μόνιμη μικρή σκηνή του (50 θέσεων).

            Από το 1999, ο Τάσος Κώνστας και η Αλεξία Αλεξίου και συνεργάτες τους, παρουσιάζουν παραστάσεις θεάτρου σκιών και κουκλοθέατρου με μεγάλη επιτυχία, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των θεατών (οικογενειών, εκπαιδευτικών, μαθητών όλων των βαθμίδων, καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού).

         Παράλληλα το μόνιμο αυτό στέκι του Καραγκιόζη και της Κούκλας λειτουργεί ως «σχολή» - «φυτώριο» μελλοντικών καραγκιοζοπαιχτών και κουκλοπαιχτών.

          Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι που επισκέπτονται το θεατράκι, μπορούν να θαυμάσουν τον μικρό εκθεσιακό χώρο, να παρακολουθήσουν μια παράσταση Κουκλοθέατρου ή Καραγκιόζη, να ξεναγηθούν πίσω από τη σκηνή, να δουν πως φτιάχνονται οι φιγούρες , να λάβουν μέρος στα εργαστήρια και να συζητήσουν με τους καλλιτέχνες-δημιουργούς.

          Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή πρωί.

          Παραστάσεις για τα σχολεία καθημερινά.

 

                                                         Τηλ. 210 3227507  

                                                         e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εικόνες από το θεατράκι μας...